Sobre mi

Professionalment acompanyo a persones, parelles, famílies i grups, a gestionar i transformar els seus problemes personals i relacionals, mitjançant el Counselling i la Mediació de conflictes. Implemento formacions on-line de tercers en aules i campus virtuals, especialment en formats htlm5 i Scorm. Formo part del Registre de Mediadors i Coordinadors Parentals del Centre de Mediació de la Generalitat de Catalunya. He coordinat i soc docent en diversos màsters i postgraus en mediació de conflictes i counselling. Col·legiat 35672 del Col·legi de Doctors i Llicenciats en Filosofia i Lletres de Catalunya. Membre Supervisor de l’Associació de Counselling Humanista de Espanya (ACHE).

Credencials

Doctorant en Psicologia Social: Persona i Societat en el Món Contemporani (UAB). Llicenciat en Humanitats (Especialitzat en Estudis del pensament filosòfic i científic). Màster en acompanyament psicològic: Counselling (URL). Màster en Mediació de conflictes (UB). Màster Oficial en Societat de la Informació i el Coneixement (UOC). Psicoteràpia en Anàlisi Transaccional i Psicoteràpia Integrativa (CEP Eric Berne). Coordinació Parental (CMDP Centre d’Estudis Jurídics i Formació Especialitzada, Generalitat de Catalunya).

Contacte

Telefon: 607 351 426
Carrer de Rosselló, 17 Entl. 2a 08029 Barcelona
De dilluns a divendres de 9 a 20 hores.

Toni_Rius

Si continua navegant per aquest lloc web, accepta la utilització de galetes. Més informació.

La configuració de la política de galetes d'aquesta web està definida com a permesa, per poder oferir-li una millor experiència de navegació. Si continua utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé clica a "Acceptar" entendrem que hi està d'acord.

Tanca