Les sessions

On es realitzen les sessions?

Les sessions presencials es realitzen al despatx del carrer Rosselló, 17 Entresòl 2a 08029 de Barcelona, el dia i hora reservats

Les sessions on-line es realitzen mitjançant videoconferència amb Skype (antonirius) o bé telefònicament, el dia i hora reservats

Les sessions informatives gratuïtes es poden realitzar tant presencialment com telefònicament (en ambdós casos cal reservar dia i hora)

Quin preu i durada tenen les sessions?

Counselling presencial, personal o de parella: 1 hora | 70€
Counselling on-line: 45 minuts | 40€ IVA
Informativa presencial o telefònica: 30 minuts | Gratuïta

Mediació individual (1 de les parts): 1 hora | 75€
Mediació conjunta (màxim de 3 persones): 90 minuts | 150€
Mediació grupal (a partir de 4 persones): Sobre pressupost previ
Informativa presencial de mediació: 30 minuts | Gratuïta

Tots els preus són finals amb impostos inclosos

Com puc reservar una sessió?

Les sessions es poden reservar telefònicament als telèfons 933 803 496 – 607 351 426 o mitjançant el web www.tonirius.cat, a través de la secció del menú “Serveis i reserva“, on en triar el tipus de servei podrà veure un calendari amb els dies i hores lliures per fer la reserva

Formes de pagament

Com puc pagar una sessió?

El mateix dia de la sessió, mitjançant efectiu o targeta de crèdit o dèbit

En el moment de reservar-la a través del web, mitjançant targeta de crèdit o dèbit o amb compte PayPal

Abans de confirmar la reserva sempre tindrà l’opció d’escollir un dels dos tipus de pagament

Puc cancel·lar una sessió reservada?

Sí, les sessions reservades es poden cancel·lar a través del web a l’espai “El meu compte/Reserves de sessions” o via telefònica, sempre amb una antelació màxima de 24 hores abans de l’inici de la sessió

Les cancel·lacions realitzades amb menys de 24 hores abans de l’inici de la sessió reservada tindran una despesa de 25€ i sols es podran cancel·lar telefònicament al 933 803 496 – 607 351 426

Els canvis de dia i hora anteriors a les 24 hores prèvies a la l’inici de la sessió, seran sempre possibles i gratuïtes

Rebré una factura del serveis?

Sí. Un cop realitzada la sessió es generarà i enviarà al seu correu electrònic una factura del servei realitzat, amb totes les dades fiscals i el desglossament de la base imposable i els impostos aplicats

El procés de Counselling

El counselling és psicoteràpia?

No. El counselling és una metodologia de relació d’ajuda professional i acompanyament psicològic on es donen el temps i l’espai necessaris per aprofundir i descobrir què ens està passant, allò què no funciona i el què ens impedeix de sentir-nos i viure com voldríem, per canviar-ho. Aquest procés no implica una profunda reestructuració de la personalitat, ja que com a abordatge metodològic, el counselling no pretén curar cap patologia mèdica o psicològica clínica (no és una teràpia ni una psicoteràpia), on ja existeixen altres professionals de la sanitat per atendre-les.

Quan dura el procés de counselling?

El procés de counselling és una metodologia de curta a mitjana durada, ja que s’estableixen uns objectius concrets a treballar. Donat que les sessions es realitzen amb una periodicitat setmanal o quinzenal, el procés complet pot durar des d’unes poques sessions fins a sis mesos o, en alguns casos concrets, allargar-se més enllà

El procés de Mediació

Quines característiques té la mediació?

Voluntarietat

Aquesta característica afecta tant a les parts com al mediador i està latent al llarg de tot el procés. Sense la voluntat de les parts la mediació no és possible. Aquesta voluntat ha de donar-se des de l’inici de la mediació fins al final. Això significa que, lliurement, en qualsevol moment, les parts, si ho desitgen, poden desistir de continuar la mediació. Igualment, el mediador pot donar per acabada la mediació si les circumstàncies concretes del cas ho fan aconsellable.

Confidencialitat

El contingut de les sessions i la informació que hagi pogut sorgir al decurs de la mediació queda reservada entre les parts i el mediador. En principi, l’únic que pot transcendir de la mediació és el seu resultat, és a dir, l’acord o el no-acord.

La Llei 15/2009, de 22 de juliol, de mediació en l’àmbit del dret privat, estableix que totes les persones que intervenen en el procediment de mediació tenen l’obligació de no revelar les informacions que coneguin a conseqüència d’aquesta mediació. El deure de confidencialitat l’han de mantenir tant la persona mediadora com les parts. Aquest deure solament queda exceptuat per motius estadístics o si el mediador detecta l’existència “d’una amenaça per a la vida o la integritat física o psíquica d’una persona o de fets delictius perseguibles d’ofici”.

Imparcialitat

És una característica relativa a la persona mediadora i al desenvolupament del procés de mediació. La persona mediadora fa la seva tasca propiciant el màxim equilibri possible entre les parts, sense decantar-se per cap d’elles, sinó afavorint i potenciant la participació de les dues parts de manera igual.

Neutralitat

Fa referència a la no-ingerència del mediador respecte als acords finals, en el sentit que el resultat de la mediació ha de ser, totalment fruit del treball i de la col·laboració de les parts. El punt de vista del mediador no ha de condicionar en cap sentit el contingut dels acords finals, que les parts han de viure i sentir com a totalment propis.

Té en compte els interessos de tots?

A través del diàleg i el respecte, cada un exposa i defensa els seus interessos i necessitats, descobrint tot el conjunt d’interessos en comú. La mediació preserva la relació entre les persones, fent-les conscients del valor de superar les diferències per salvar els seus millors interessos comuns.

Do I need an account to place an order?

Thundercats swag 8-bit photo booth. Plaid letterpress leggings craft beer meh ethical Pinterest. Twee chia photo booth readymade food truck, hoodie roof party swag keytar PBR DIY. Cray ugh 3 wolf moon fap, fashion axe irony butcher cornhole typewriter chambray VHS banjo street art.

Do I need an account to place an order?

Thundercats swag 8-bit photo booth. Plaid letterpress leggings craft beer meh ethical Pinterest. Twee chia photo booth readymade food truck, hoodie roof party swag keytar PBR DIY. Cray ugh 3 wolf moon fap, fashion axe irony butcher cornhole typewriter chambray VHS banjo street art.

Do I need an account to place an order?

Thundercats swag 8-bit photo booth. Plaid letterpress leggings craft beer meh ethical Pinterest. Twee chia photo booth readymade food truck, hoodie roof party swag keytar PBR DIY. Cray ugh 3 wolf moon fap, fashion axe irony butcher cornhole typewriter chambray VHS banjo street art.

Updating…
  • No hi ha productes a la cistella.

Si continua navegant per aquest lloc web, accepta la utilització de galetes. Més informació.

La configuració de la política de galetes d'aquesta web està definida com a permesa, per poder oferir-li una millor experiència de navegació. Si continua utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé clica a "Acceptar" entendrem que hi està d'acord.

Tanca