Adults amb altes capacitats

Acompanyament psicològic: counselling

Acompanyament personal i psicològic a persones adultes amb altes capacitats

Treballem per ajudar a descobrir i acceptar positivament aquesta realitat diferenciada, deixant de viure-la de forma passiva o fins i tot dolorosa i aconseguir un òptim desenvolupament personal, benestar psicològic i relació positiva amb els altres

El projecte SÉQUISÒC també acompanya i dóna suport psicològic a aquelles persones que no s’inclouen estrictament en aquesta definició tècnica “d’altes capacitats”.  Persones que conviuen amb qualsevol tipus de malestar per les seves capacitats personals o dotacions singulars. Formes “diferents o creatives” d’entendre la vida, que es confronten vivencialment amb un mateix i amb l’entorn relacional.

En l’àmbit de les altes capacitats s’ha treballat i es treballà en la seva detecció precoç i realitzar un acompanyament educatiu especialitzat, adequat i efectiu, als nens i nenes diagnosticats. Tot i així, existeix una manca de suport en el cas dels adults. Es dóna la paradoxa que debades les persones amb altes capacitats no arriben a desenvolupar plenament i adequadament les seves capacitats o dotacions. En molts casos pateixen sentiments d’inadequació social o soledat, des de la vivència íntima d’una diferència no acceptada.

Un acompanyament personal, psicològic, integratiu i humanista, a persones adultes amb altes capacitats, per treballar i gestionar, entre d’altres punts:

  • L’acceptació integradora de les potencialitats i recursos, o d’allò no desenvolupat
  • La Gestió dels sentiments d’inadequació social i soledat
  • La incapacitat de comunicar-se adequadament amb els altres
  • Deliberació i presa de decisions importants
  • Canvi i adequació professional a les pròpies capacitats
  • Vivències negatives en l’àmbit laboral o professional
  • Gestió d’una inadequada autoestima i sentiments d’inferioritat
  • Conflictes relacionals amb la parella i la família en general

Si continua navegant per aquest lloc web, accepta la utilització de galetes. Més informació.

La configuració de la política de galetes d'aquesta web està definida com a permesa, per poder oferir-li una millor experiència de navegació. Si continua utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé clica a "Acceptar" entendrem que hi està d'acord.

Tanca