SÉQUISÒC

Adults amb altes capacitats

Acompanyament personal i psicològic
a persones adultes amb altes capacitats

Treballem per ajudar a descobrir i acceptar positivament aquesta realitat diferenciada, deixant de viure-la de forma passiva o fins i tot dolorosa i aconseguir un òptim desenvolupament personal, benestar psicològic i relació positiva amb els altres.

Des de la pròpia experiència personal i professional en aquest àmbit, acompanyem a persones adultes amb altes capacitats o dotacions singulars. Treballant per descobrir i acceptar positivament aquesta realitat diferenciada, deixant de viure-la de forma passiva o fins i tot dolorosa. Aconseguir un òptim desenvolupament personal, benestar psicològic i relació positiva amb els altres.

El projecte QUISÒC també acompanya i dóna suport psicològic a aquelles persones que no s’inclouen estrictament en aquesta definició tècnica “d’altes capacitats”.  Persones que conviuen amb qualsevol tipus de malestar per les seves capacitats personals o dotacions singulars. Formes “diferents o creatives” d’entendre la vida, que es confronten vivencialment amb un mateix i amb l’entorn relacional.

En l’àmbit de les altes capacitats s’ha treballat i es treballà en la seva detecció precoç i realitzar un acompanyament educatiu especialitzat, adequat i efectiu, als nens i nenes diagnosticats. Tot i així, existeix una manca de suport en el cas dels adults. Es dóna la paradoxa que debades les persones amb altes capacitats no arriben a desenvolupar plenament i adequadament les seves capacitats o dotacions. En molts casos pateixen sentiments d’inadequació social o soledat, des de la vivència íntima d’una diferència no acceptada.

El tàndem professional entre la Psicòloga i Psicoterapeuta Montse Vilardell i el Counsellor i Mediador Familiar Toni Rius, va endegar el projecte QUISÒC per oferir un acompanyament personal, psicològic, integratiu i humanista, a persones adultes amb altes capacitats, per treballar i gestionar, entre d’altres punts:

  • L’acceptació integradora de les potencialitats i recursos, o d’allò no desenvolupat
  • La Gestió dels sentiments d’inadequació social i soledat
  • La incapacitat de comunicar-se adequadament amb els altres
  • Deliberació i presa de decisions importants
  • Canvi i adequació professional a les pròpies capacitats
  • Vivències negatives en l’àmbit laboral o professional
  • Gestió d’una inadequada autoestima i sentiments d’inferioritat
  • Conflictes relacionals amb la parella i la família en general

Professionals

Montse Villardell Pallargués. Licenciada en Psicología por la UAB. Psicologa General  Sanitaria. Psicoterapeuta Certificada per la EFPA, y la FEAP. Analista transaccional Certificada Docent i Supervisora (PTSTA) por la EATA, Psicoterapeuta Integrativa Certificada, Formadora y Supervisora en Psicoterapia Integrativa (UT-IIPTS) por Institute of Integrative Psychotherapy of New York. Co-fundadora, del CEP Eric Berne. Directora academica del Màster Internacional en Psicoterpia – CEP Eric Berne, Barcelona. Profesora colaboradora del Máster en Conducción de grupos de la Universitat de Barcelona. Directora y psicoterapeuta en Balquena Psicología Clínica.

 

 

Toni Rius Carbonell. Doctorant en Psicologia de la Comunicació i Canvi (UB-UAB), Llicenciat en Humanitats (Especialitzat en Estudis del pensament filosòfic i científic), Màster en Counselling (URL), Màster en Mediació de conflictes (UB), Màster Oficial en Societat de la Informació i el Coneixement (UOC), i, entre d’altres formacions de postgrau, cursos i especialitzacions: en Psicoteràpia en Anàlisi Transaccional (CEP Eric Berne), i Coordinació Parental (Centre d’Estudis Jurídics i Formació Especialitzada Departament de Justícia). Codirector i soci fundador de l’Equip Eirene. Inscrit en el Registre de Mediadors familiars i Coordinadors parentals del Centre de Mediació de Dret Privat de la Generalitat de Catalunya. Docent en diversos màsters i postgraus en mediació i counselling. Col·legiat CDL 35672. Associat en l’Associació de Counselling Humanista d’Espanya (ACHE).

United Themes Shortcode Plugin
United Themes Shortcode Plugin

Si continua navegant per aquest lloc web, accepta la utilització de galetes. Més informació.

La configuració de la política de galetes d'aquesta web està definida com a permesa, per poder oferir-li una millor experiència de navegació. Si continua utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé clica a "Acceptar" entendrem que hi està d'acord.

Tanca