Adults amb altes capacitats

Acompanyament psicològic: counselling

Acompanyament personal i psicològic a persones adultes amb altes capacitats

Treballem per ajudar a descobrir i acceptar positivament aquesta realitat diferenciada, deixant de viure-la de forma passiva o fins i tot dolorosa i aconseguir un òptim desenvolupament personal, benestar psicològic i relació positiva amb els altres

El projecte SÉQUISÒC també acompanya i dóna suport psicològic a aquelles persones que no s’inclouen estrictament en aquesta definició tècnica “d’altes capacitats”.  Persones que conviuen amb qualsevol tipus de malestar per les seves capacitats personals o dotacions singulars. Formes “diferents o creatives” d’entendre la vida, que es confronten vivencialment amb un mateix i amb l’entorn relacional.

En l’àmbit de les altes capacitats s’ha treballat i es treballà en la seva detecció precoç i realitzar un acompanyament educatiu especialitzat, adequat i efectiu, als nens i nenes diagnosticats. Tot i així, existeix una manca de suport en el cas dels adults. Es dóna la paradoxa que debades les persones amb altes capacitats no arriben a desenvolupar plenament i adequadament les seves capacitats o dotacions. En molts casos pateixen sentiments d’inadequació social o soledat, des de la vivència íntima d’una diferència no acceptada.

Un acompanyament personal, psicològic, integratiu i humanista, a persones adultes amb altes capacitats, per treballar i gestionar, entre d’altres punts:

  • L’acceptació integradora de les potencialitats i recursos, o d’allò no desenvolupat
  • La Gestió dels sentiments d’inadequació social i soledat
  • La incapacitat de comunicar-se adequadament amb els altres
  • Deliberació i presa de decisions importants
  • Canvi i adequació professional a les pròpies capacitats
  • Vivències negatives en l’àmbit laboral o professional
  • Gestió d’una inadequada autoestima i sentiments d’inferioritat
  • Conflictes relacionals amb la parella i la família en general

Més informació i reserva de sessió tel. 607 351 426

Si continua navegant per aquest lloc web, accepta la utilització de galetes. Més informació.

La configuració de la política de galetes d'aquesta web està definida com a permesa, per poder oferir-li una millor experiència de navegació. Si continua utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé clica a "Acceptar" entendrem que hi està d'acord.

Tanca